Chiński sos do hot potu z regionu Chongqing, uważany za jeden z najlepszych sosów hot pot na rynku chińskim. Formuła tego sosu została opracowana w laboratorium firmy SANWU i znalazła wielkie uznanie wśród chińskich konsumentów, posiada ochronę patentową, w roku 1998, 2001, 2004, 2007, 2010 została wyróżniona znakiem „Chongqing famous trademark”. Sos firmy SANWU przygotowany z wyselekcjonowanych przypraw posiada wyjątkowy smak charakterystyczny dla regionu Chongqing, ostry, szczypiący, lekko słodkawy. Sos używa się do przygotowania dań typu hot pot ale można go także użyć jako sos do dań z woka i duszonych.
Składniki: masło, olej roślinny(rzepakowy), chili, sos z bobu (chili, bób, sól, woda, mąka pszenna), pieprz syczuański, sól, czosnek, imbir, cukier, wzmacniacz smaku (E635), barwnik (ekstrakt z papryki). Produkcja: Chiny
Sposób użycia: Opakowanie 150g dodać do 1-2 litrów wody, podgrzewać na stole w hot pocie, garnku do fondue lub woku. Po zagotowaniu dodać do sosu różne dodatki: cieniutko pocięte mięso, owoce morza, tofu, grzyby, warzywa etc. Ugotowane składniki biesiadujący przekładają sobie na talerzyki i spożywają najlepiej z dodatkiem kilku dipów (sos sojowy, sos chili, sos hoisin, sos śliwkowy etc.) i kilku dodatków (sałatki, pikle, makaron, ryż etc).