Prep Time | 50 minut |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 1 litr bulionu drobiowego
- 200 g polędwiczki wieprzowej
- 300 g kapusty pekińskiej
- 2 szt cebuli dymki sam szczypior, pokrojonej w 3 cm kawałki
- 2 szt. grzybów mun
- 4 szt. grzybów shitake lub prawdziwków
- 4 łyżki koncentratu pomidorowego
- 1 łyżka octu ryżowego
- 1 1/2 łyżki sosu sojowego jasnego
- 1/2 łyżeczki sosu chili
- 1 łyżeczka oleju sezamowego
- 50 g makaronu sojowego
- szczypta soli do smaku
- szczypta pieprzu do smaku
- 2 łyżki oleju do smażenia
Ingredients
|
Instructions
- Grzyby Mu i shitake (prawdziwki) gotować 20 min na małym ogniu. Wyjąć odciąć ogonki, pociąć w paski.
- Makaron sojowy przygotować według przepisu.
Share this Recipe