Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂

Przepis pochodzi z serwisu KuchnieOrientu.pl

Autor przepisu:

Przemek Przesmycki

Składniki kupisz w sklepie internetowym KuchnieOrientu.pl

Data przepisu:

23.11.2024
Servings Prep Time
4osoby 10minut
Servings Prep Time
4osoby 10minut
Ingredients
Instructions
  1. Filet z łososia kroimy na drobną kostkę dodajemy drobno posiekanego pora, sos sojowy i pastę