Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Prep Time | 10 minut |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 500 g filetu z łososia
- 1 szt. pora tylko biała część
- 4 łyżki sosu sojowego
- 2 łyżki koreańskiej pasty chili Gochujang
Ingredients
|
|
Instructions
- Filet z łososia kroimy na drobną kostkę dodajemy drobno posiekanego pora, sos sojowy i pastę
Share this Recipe