Prep Time | 20 minut |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 6 szt. wątróbek drobiowych
- 2 szt. cukini małych, pokrojonych w 1cm plasterki
- sól do smaku
- pieprz do smaku
- 1 łyżeczka przyprawy 5 smaków
- 4 szt. cebuli pokrojonej w talarki
- 2 łyżeczki oleju sezamowego
- 2 łyżki oleju do smażenia
Dodatki:
- sos chili
- 1 szklanka ryżu jaśminowego ugotowanego wg. przepisu
Akcesoria:
Ingredients
Dodatki:
Akcesoria:
|
Instructions
- Nadziewać na patyczki naprzemiennie cukinię, wątróbkę i cebulę rozpoczynając od cukinii (nie będzie się zsuwała podczas smażenia).
- Polać resztą oleju sezamowego i obsmażać na niewielkim ogniu przez 10 minut obracając od czasu do czasu.
Share this Recipe