Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Bardzo smaczny dodatek do dań mięsnych i nie tylko... Moje ulubione warzywo. Pak Choi zwany także Bok Choi to popularna w Chinach odmiana kapusty, coraz częściej można ją kupić w polskich sklepach.
Bardzo smaczny dodatek do dań mięsnych i nie tylko... Moje ulubione warzywo. Pak Choi zwany także Bok Choi to popularna w Chinach odmiana kapusty, coraz częściej można ją kupić w polskich sklepach.
Prep Time | 7 minut |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 200 g kapusty pak choi pokrojonej na ćwiartki
- 3 łyżki sosu ostrygowego
- 1 ząbek czosnku wyciśnięty
- 1 szt. cebuli dymki drobno pokrojonej
Ingredients
|
|
Instructions
- Pak Choi gotować na parze 2 -3 minuty.
- Przełożyć do miski i pokropić sosem ostrygowym, posypać czosnkiem i szalotką. Wymieszać. Podawać na ciepło.
Share this Recipe