Ocena ze starego portalu: 5,00 / 6 ocen
Bardzo popularna odmiana kimchi z białej rzodkwi, często wykonuje się łącznie z kimchi z kapusty pekińskiej. Kimchi to koreańska fermentowana jarzynka, zazwyczaj bardzo ostra, którą jada się praktycznie do wszystkich posiłków, także na śniadanie:).
Bardzo popularna odmiana kimchi z białej rzodkwi, często wykonuje się łącznie z kimchi z kapusty pekińskiej. Kimchi to koreańska fermentowana jarzynka, zazwyczaj bardzo ostra, którą jada się praktycznie do wszystkich posiłków, także na śniadanie:).
Prep Time | 15 minut |
Passive Time | 5-7 dni (fermentowanie) |
Servings |
|
Ingredients
- 1 szt. białej rzodkwi pociętej w kostkę
Pasta chili:
- 3 łyżki koreańskiej papryki chili gochugaru
- 4 łyżki solanki 4 łyzki wody wymieszanej z 2 łyżkami soli
Ingredients
Pasta chili:
|
Share this Recipe