Suszone, całe grzyby MUN stanowią niezbędny składnik wielu dań kuchni orientalnej. Są chińskim przysmakiem, który warto wprowadzić do własnego menu. Nadają potrawom dodatkowego kolorytu, wpływając na jeszcze lepszy aromat nawet najbardziej skomplikowanych, kulinarnych kompozycji. Suszone grzyby MUN łatwo przygotować. Wystarczy gotować je przez 5 minut (do rozwinięcia) na małym ogniu. Produkt oferujemy w bardzo atrakcyjnej cenie oraz w wygodnym opakowaniu o wadze 50 g.
Wyjątkowe grzyby MUN
Suszone, całe grzyby MUN uważa się za prawdziwy specjał, choć… nie posiadają wyraźnego smaku. Swoją wyjątkowość zawdzięczają innym walorom. Ich popularność wiąże się przede wszystkim z dość unikatową konsystencją. Nawet po ugotowaniu suszone grzyby MUN zachowują chrupkość, co daje zaskakujący efekt, chociażby podczas jedzenia popularnego ramenu. Poza tym produkt dobrze balansuje smaki, zachowując swoją elastyczność nawet po podgrzaniu. Suszone, całe grzyby MUN mają wiele zastosowań. Oprócz wspomnianych zup kucharze chętnie dodają je do dań z woka, kanapek czy też pierożków. Można się z nimi spotkać także w sałatkach. Warto postawić na tak wszechstronny składnik w domowej kuchni.
Składniki: grzyby Mun suszone. Produkcja: Chiny.