Przejdź do treści

Tajska pasta curry czerwona COCK 50g

4,20  brutto

Tajska pasta curry czerwona. Tradycyjna pasta do potraw do mięs, drobiu, owoców morza czy warzyw.

Wygodne opakowanie 50 gramowe do dostateczne do przygotowania jednego dania.

Na stanie

Czerwona pasta curry, nieco delikatniejsza w smaku niż odmiana zielona.  Dzięki niej można przygotować tradycyjne curry, jak również tofu czy marynowane mięso. Trzeba podkreślić, że najpopularniejsze zestawienie składników obejmuje połączenie pasty z: cukrem palmowym, sosem rybnym i mlekiem kokosowym.

Składniki: suszone czerwone chili(28%), trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki kaffir, galangal, przyprawy: sproszkowane nasiona kolendry i kminu.

Pasta podkreśla smak wielu dań.

Wygodne opakowanie 50 gramowe do dostateczne do przygotowania jednego dania.

Produkcja: Tajlandia

 

Waga 0,05 kg

Może spodoba się również…