Krem kokosowy o wysokiej zawartości ekstraktu kokosowego 83% (20-22% tłuszczu). Krem kokosowy podobnie jak mleko uzyskuje się z miąższu kokosowego, jednak zawiera mniej wody dzięki czemu ma konsystencje bardzo gęstej śmietany (zob. zdjęcie). Doskonały dodatek do deserów! Składniki: ekstrakt z kokosa (83%), woda, środek zagęszczający (E-415, E-412), emulgator (E435), konserwant (E-223). Produkcja: Wietnam.
Krem kokosowy 22% (83% kokosa) 400ml
10,50 zł brutto
Krem kokosowy o wysokiej zawartości ekstraktu kokosowego 83% (20-22% tłuszczu). Krem kokosowy podobnie jak mleko uzyskuje się z miąższu kokosowego, jednak zawiera mniej wody dzięki czemu ma konsystencje bardzo gęstej śmietany (zob. zdjęcie). Doskonały dodatek do deserów! Produkcja: Wietnam.
Na stanie