Przejdź do treści

Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 10 minut
Servings
osoby
Ingredients
Prep Time 10 minut
Servings
osoby
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Filet z łososia kroimy na drobną kostkę dodajemy drobno posiekanego pora, sos sojowy i pastę
Share this Recipe