Nori chrupiące o smaku kimchi to przysmak doceniany w Korei i nie tylko. Sekret wyjątkowego smaku i aromatu tkwi w sposobie ich przyrządzania. Podwójnie pieczone na oleju wodorosty świetnie uzupełniają smak piklami kimchi.
KIM NORI mają wygodną formę. Pocięte w niewielkie prostokąty nadają się jako przekąska bądź doskonały dodatek do ryżu. Przysmak z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wodorostów charakterystycznych dla kuchni azjatyckiej, której sekret tkwi w niewielkich przekąskach i prostych, ale aromatycznych smakach. Nori o smaku kimchi wyprodukowano w Korei.
Składniki: algi morskie, olej roślinny (rzepak, sezam, czosnek, imbir), sól, syrop glukozowy, dekstryny, chili, przyprawy, ekstrakt rybny (anchois, sól), ekstrakt z przypraw, maltodekstryna, biała kapusta, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, odtłuszczona sfermentowana soja, modyfikowana skrobia kukurydziana, hydrolizowane białko kukurydziane, przeciwutleniacze: E300, E330, wzmacniacze smaku: E631, E635, E640, E621, E627, regulatory kwasowości: E296, E260, regulator kwasowości: E 327, substancja zagęszczająca: E415.