Najwyższej jakości elektryczny gorący kociołek Hot pot wykonany ze stali nierdzewnej z dwiema komorami, umożliwiający jednoczesne gotowanie 2 różnych dań. Gorący kociołek zwany także chińskim fondue to bardzo popularne w Chinach (i w innych krajach wschodniej Azji) tradycyjne naczynie używane do przygotowania dań gotowanych na stole (w tym japońskiego sukiyaki). Do przygotowania dania używamy gorącego kociołka, w którym na stole gotuje się olej, bulion lub woda, do których wkładane są różne składniki: mięso w plasterkach, warzywa liściaste, grzyby, pierożki, owoce morze etc. Ugotowane/usmażone produkty zazwyczaj spożywa się maczając je w dipach. Na koniec powstały po gotowaniu wywar wypija się jako lekką zupę. Produkt wykonany ze stali nierdzewnej, średnica 30cm, moc 1600 W,
pojemność 4,2 l. Produkcja: Chiny.
W GRATISIE do zakupu Sos do Hot Potu Sanwu!!! https://www.kuchnieorientu.pl/sos-do-hot-potu-z-chongqing-sanwu-300g/