NAJLEPSZY OLEJ DO SMAŻENIA NA WOKU!
Rafinowany olej z orzeszków ziemnych, posiadający jeden z najwyższych punktów dymienia. W Azji uważany za najlepszy olej do smażenia (szczególnie popularny w Chinach, Azji południowej i południowo-wschodniej), przeglądając chińskie książki kucharskie możemy przekonać się, że olej ten jest najczęściej polecanym olejem do smażenia z mieszaniem (stir-fry), gdzie wymagane jest stosowanie maksymalne wysokiej temperatury. Olej rafinowany pozbawiony orzechowego smaku i zapachu, a także występujących w orzeszkach alergenów (choć osoby uczulone powinny zachować ostrożność).
Jeden z najzdrowszych olejów zawierający minimalną ilość tłuszczów nasyconych. Stosując go do smażenia na głębokim tłuszczu możemy go używać wielokrotnie aż do ściemnienia. Składniki: 100% rafinowany olej arachidowy. Produkcja: UE (Belgia).