Smażona cebula przyda się w każdej kuchni. To pyszny dodatek do dań obiadowych lub szybkich przekąsek. Jej przyjemna chrupkość będzie idealnym uzupełnieniem sałatki czy też smakowitym składnikiem kanapki i hot-doga. Zaletą produktu pozostaje także stosunkowo długa data przydatności do zjedzenia. Wystarczy zatroszczyć się jedynie o odpowiednie warunki przechowywania. Smażona cebula jest dostępna w sporym opakowaniu o pojemności 200 g.
Wyprodukowana w Polsce
Smażona cebula powstała na bazie najwyższej jakości cebuli białej. Dzięki temu w procesie smażenia uzyskała bardzo przyjemny dla oka, złocisty kolor. Producent zadbał o idealny stopień wysmażenia produktu, aby posiadał optymalną chrupkość. Cebula smażona może być łączona z mięsem, rybą oraz innymi warzywami. Sprawdzi się nie tylko w rodzimej, ale również orientalnej kuchni. Liczba kulinarnych połączeń w dużej mierze pozostaje ograniczona wyłącznie wyobraźnią kucharza. Produkt powstał w Polsce, co tylko stanowi potwierdzenie jego najlepszych właściwości, ponieważ nasz kraj to jeden z wiodących producentów tego warzywa w Unii Europejskiej.
Składniki : cebula 76%, olej palmowy, mąka pszenna, woda, sól. Produkcja: Polska.