Prep Time | 20 minut |
Servings |
osoby
|
Ingredients
- 2 szt. grzybów mun
- 150 g makaronu mie
- 1 cm świeżego imbiru
- 1 ząbek czosnku
- 1 szt. piersi kurczaka małej
- 2 łyżki oleju do smażenia
- 2 szt. jajka
- 1/2 liścia kapusty pekińskiej dużego
- 20 g kiełków fasoli mung
Sos:
- 1 łyżka sosu sojowego ciemnego
- 1 łyżka sosu ostrygowego
- 1 łyżka octu ryżowego
- 2 łyżeczki cukru brązowego
- 1/2 łyżeczki przyprawy 5 smaków
- szczypta soli
- 1 łyżeczka oleju sezamowego
Dodatki do posypania:
- 1 garsć cebuli dymki sam szczypior, posiekany
- 1 garść prażonej cebuli
Ingredients
Sos:
Dodatki do posypania:
|
Instructions
Share this Recipe